Nyhedsbrev - Oktober 2011


Salgets hemmelighed


Kender du situationen hvor en sælger vil prøve at overbevise dig om at købe noget som du ikke er interesseret i? Måske bliver du ringet op mens du spiser aftensmad og opfordret til at tegne abonnement på en avis, eller blive medlem af en bogklub. Personen i den anden ende af røret bliver ved med at tale om sit fantastiske produkt, og det knivsæt eller en anden gave du kan få gratis med hvis du bare beslutter dig nu. Det letteste ville at sige ja, tak for så er det hurtig overstået, men det gør du selvfølgelig ikke, for du er ikke interessret. Og det virker mest som om det er sælgeren der har mere brug for ordren end du har brug for produktet.

 

Det er svært at sælge noget, hvis kunden ikke er interesseret i at købe, men det er endnu sværere at få kunden til at købe hvis du ikke er interesseret i kunden, men kun i din egen situation - at du skal have solgt dit produkt.

 

Hvad er så hemmeligheden?

Det er ærlig interesse i den person du står over for.

Hvis du kan komme frem til hvilken situation din måske kommede kunde står i, og hvordan du har mulighed for at medvirke til hans eller henes succes, er der meget større mulighed for at du bliver hørt.

Hemmeligheden er evenen til at lytte, og være oprigtigt interesseret i den person du står over for. For der sker først noget når du bliver opfattet som en sparringspartner og medspiller.

God arbejdslyst

Karsten Bach

kb(at)blueway.dk

Tlf. 30 20 99 00

 

Aktuelt kursus:

Vil du lære at booke dine egne møder? 

Bestil et individuelt kursus på 3 x 2 timer - Det er let!

Pris kr. 8.300,00 excl. moms.

Se mere på www.blueway.dk

 


Du er i øjeblikket tilmeldt nyhedsbrevet som: ###USER_name### <###USER_email###>
Hvis du ønsker at afmelde dig eller ændre dine indstillinger så klik her.