"Salg handler om at være ordentlig,   troværdig og skabe en positiv relation"
 1. FolderVær dig selv En ide der hjælper dig til at finde dig selv i salgsrollen uanset hvilken jobbeskrivelse du har. Hvis du gerne vil blive bedre til at tale med kunderne og få flere opgaver med hjem er dette en god vej at gå. Find din egen blueway.
 2. FolderKursuskatalog Målrettede kurser i salg til rådgivere, sælgere, vidensmedarbejdere, it-medarbejdere, advokater, revisorer og andre der ønsker at blive bedre til at skaffe flere opgaver.
  1. PageSalgstræning og Offroad Kombiner en dags effektiv salgstræning med to timers off-road kørsel på lukket terrænbane. Salgsprogrammet sammensættes efter jeres aktuelle behov, og kan tage udgangspunkt i de udfordringer i arbejder med. Undervisningen foregår med professionel træner fra www.blueway.,dk Inden I kommer ud og køre, gives en grundig indføring i køreteknik og sikkerhedforhold, så alle bliver parate til strabadsene bag rattet. Læring tages bedst ind når det kombineres med sund aktivitet, og her er muligheden for at få en sjov og lærerig dag som vil være uforglemmelig for salgsteamet længe efter. Kurset arrangeres i samarbejde med Jeep Copenhagen. https://www.facebook.com/JeepCopenhagen/
  2. PageSalgsstrategi Mange virksomheder tager for let på strukturen i salgsarbejdet. Dette er en metode og en proces som giver værktøjer til at uarbejde en målrettet og klar salgsstrategi.
  3. PageMødebooking Træning i booking af egne kundemøder. Du lærer teknikken så du bliver glad for og god til at booke dine egne aftaler med kunderne, og undgår at bruge penge på mødebooking.
  4. PageFlere medlemmer - organisering Træningsforløb for medarbejdere i medlemsorganisationer, som f.eks. fagforeninger og a-kasser, der vil blive bedre til at kontakte, organisere og hverve nye medlemmer. At optimere organiseringen af medlemmerne.
  5. PageSalg for rådgivere Salgsuddannelse, salgstræning og salgskursus for rågivere som f.eks. ingeniører, revisorer, advokater, it-medarbejdere og andre specialister der vil have flere opgaver hjem til virksomheden. Avanceret salg.
  6. PagePræsentationsteknik Træning i hvordan du bliver bedre til at præsentere dig over for en stor eller lille forsamlig, træning i præsentationsteknik og powerpoint. Bliv en god taler, lær talens overbevisende kunst.
  7. PageMotiverende salgscoaching Personlig salgscoaching til opnåelse af optimale salgsresultater
 3. FolderInspiration Inspiration til mersalg, og salgsinspiration.
 4. PageHemmeligheder Her kan du læse om de ti hemmeligheder til bedre salg