Titel: Oversigt
Adresse: http://blueway.dk/index.php?id=2


 1. PageOutplacement Hjælp til at komme videre til næste job, outplacement samtaler, coaching i jobsøgning, træning i jobsamtale
 2. FolderVær dig selv En ide der hjælper dig til at finde dig selv i salgsrollen uanset hvilken jobbeskrivelse du har. Hvis du gerne vil blive bedre til at tale med kunderne og få flere opgaver med hjem er dette en god vej at gå. Find din egen blueway.
 3. FolderKursuskatalog Målrettede kurser i salg til rådgivere, sælgere, vidensmedarbejdere, it-medarbejdere, advokater, revisorer og andre der ønsker at blive bedre til at skaffe flere opgaver.
  1. PageOutplacement.dk Outplacement - kom godt videre til næst job outplacement - kom godt videre til næste job
  2. PageSalgsstrategi Mange virksomheder tager for let på strukturen i salgsarbejdet. Dette er en metode og en proces som giver værktøjer til at uarbejde en målrettet og klar salgsstrategi.
  3. PageMødebooking Træning i booking af egne kundemøder. Du lærer teknikken så du bliver glad for og god til at booke dine egne aftaler med kunderne, og undgår at bruge penge på mødebooking.
  4. PageFlere medlemmer - organisering Træningsforløb for medarbejdere i medlemsorganisationer, som f.eks. fagforeninger og a-kasser, der vil blive bedre til at kontakte, organisere og hverve nye medlemmer. At optimere organiseringen af medlemmerne.
  5. PageSalg for rådgivere Salgsuddannelse, salgstræning og salgskursus for rågivere som f.eks. ingeniører, revisorer, advokater, it-medarbejdere og andre specialister der vil have flere opgaver hjem til virksomheden. Avanceret salg.
  6. PagePræsentationsteknik Træning i hvordan du bliver bedre til at præsentere dig over for en stor eller lille forsamlig, træning i præsentationsteknik og powerpoint. Bliv en god taler, lær talens overbevisende kunst.
  7. PageMotiverende salgscoaching Personlig salgscoaching til opnåelse af optimale salgsresultater
 4. FolderInspiration Inspiration til mersalg, og salgsinspiration.
 5. PageHemmeligheder Her kan du læse om de ti hemmeligheder til bedre salg


BlueWay Selling · Solkrogen 7 · 2690 Karlslunde · CVR 25881613 · Tlf. + 45 30 20 99 00 · email :info@blueway.dk